Alias gemakkelijk verwijderen uit uw Outlook-account?

Gepubliceerd op 12 oktober 2020 om 11:55

Als u niet weet wat een alias is een secundair of extra e-mailadres dat aan uw Outlook-account is gekoppeld, staat Outlook maximaal 20 alias toe voor elk Outlook-account. Het aanmaken van een dergelijk alternatief adres is erg handig, vooral wanneer bepaalde toepassingen u dwingen om u daarbij te registreren, in dergelijke gevallen helpen en beschermen deze alias uw account door uw account uit handen van marketeers te houden, waardoor u wordt beschermd tegen spam-e-mails en gebruikers ook worden beschermd tegen hackers die informatie stelen die online is opgeslagen. In bepaalde gevallen maken gebruikers alternatieve accounts aan, maar willen ze deze accounts binnenkort verwijderen om hun account veilig te houden. Als u ook een alias wilt verwijderen, volgt u de onderstaande stappen.

Voor andere problemen zoals Verwijderd Outlook Account Herstellen kunt u ons bellen en uw problemen worden direct opgelost.


STAPPEN OM ALIAS GEMAKKELIJK TE VERWIJDEREN VAN UW OUTLOOK-ACCOUNT

  • Voer op uw Outlook-aanmeldingspagina uw gegevens in en klik op AANMELDEN.
  • Klik op het tandwiel INSTELLINGEN in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Klik nu op de optie MEER OUTLOOK-INSTELLINGEN in de lijst.
  • Een nieuw scherm wordt geopend, selecteer de optie MAIL in de linkerhoekbalk.
  • Klik op de optie SYNC E-MAIL in de tweede balk van links.
  • Zoek in de rechterhoekbalk EMAIL ALIASSEN en klik erop.
  • Klik op de link BEHEREN OF KIES EEN PRIMAIRE ALIAS in het blauw die eronder wordt weergegeven.
  • Voer het wachtwoord van uw Outlook-account nogmaals in als daarom wordt gevraagd.
  • Selecteer het e-mailadres dat u niet langer nodig heeft, klik op de optie VERWIJDEREN naast het e-mailadres.
  • Hiermee wordt de geselecteerde alias onmiddellijk verwijderd, u kunt deze niet langer gebruiken om toegang te krijgen tot uw Outlook-account.

 

We hopen dat u met behulp van de bovenstaande stappen in dit artikel deze fout onmiddellijk hebt kunnen oplossen, maar als u nog steeds met bepaalde problemen wordt geconfronteerd of hulp nodig hebt met betrekking tot een andere fout in uw Outlook-account, onmiddellijk Outlook Bellen Nederland op ons hulplijnnummer vermeld op de website of met behulp van de QUICK CHAT-functie die beschikbaar is voor al onze klanten om met onze klantenservicemedewerker te praten en al uw problemen onmiddellijk op te lossen.


«   »

Maak een Gratis Website met Webador